La capacitat per millorar ve determinada per la capacitat que tingues per canviar hàbits. "Si sempre fas el mateix, sempre obtindràs el mateix resultat".

L'EMBOCADURA DES D'UN PUNT DE VISTA CLÍNIC

L’Institut de Fisiologia i Medicina de l’Art-Terrassa és un centre pioner especialitzat en l’atenció mèdica dels artistes escènics (músics, ballarins, actors, etc.).

Intenten millorar els coneixements sobre les dolences dels artistes escènics portant a terme projectes d’investigació, formació, sensibilització i divulgació. Això els ha permès donar noves solucions als problemes d’aquest col·lectiu, desenvolupar noves estratègies preventives i noves eines diagnòstiques.


A continuació teniu una sèrie de 5 vídeos on es tracten diversos temes relacionats amb l'embocadura. Són de gran utilitat no sols des d'el punt de vista fisiològic sinó també des del punt de vista pedagògic, ja que ens dóna pautes per a saber organitzar i optimitzar l'estudi, per a rendir més i millor en menys temps.
 

1. Quines estructures formen l'embocadura?




2- Com es coordina l'embocadura?






3- Com optimitzar la coordinació de l'embocadura?
 





4- Estiraments i automassatge per a l'embocadura dels músics de vent. 






5- Prevenció de lesions de l'embocadura a través d'una optimització de l'organització del treball en els músics de vent.







Institut Art Medicina-Fisiologia (2014), Embocadura. Recuperat el 24 de febrer de 2015 del lloc web: https://www.youtube.com/playlist?list=PLXxO4oowcYCzLW1zpjLEfsjCcQyDpVeAE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada