La capacitat per millorar ve determinada per la capacitat que tingues per canviar hàbits. "Si sempre fas el mateix, sempre obtindràs el mateix resultat".

PDFtoMusic



Segur que alguna vegada has descarregat partitures i arxius de música en format PDF. És una pràctica molt comuna per a tots els músics o aficionats a la música, ja que la font de cançons en aquest format és realment àmplia però ... Alguna vegada vas pensar com seria poder escoltar?

PDFtoMusic és una eina molt interessant amb la qual podràs importar qualsevol arxiu PDF i, després d'alguns segons, reproduir tot el seu contingut, incloent les lletres mateixes de les cançons. Exacte, podràs escoltar les melodies i fins i tot sentir la seva lletra, si és que té, tot això gràcies a PDFtoMusic, una aplicació que en qüestió de segons convertirà teu PDF en un PDF musical. És més, si ja ets usuari de Melody o Harmony Assitant, podràs editar la partitura. 

El programari et permetrà fins i tot accedir a una impressionant col·lecció de música transcrita disponible a la xarxa, i fins i tot podràs utilitzar per editar o retallar parts directament des del document PDF.

Està disponible també una versió "Pro" que permet exportar els resultats a MusicXML per reproduir-lo en el teu editor professional. Mentrestant, aquesta versió permet exportar el teu PDF a MIDI, Myr (fitxer Harmony Assistant), o WAV o AIFF. El seu mòdul Virtual Singer posa a la teva disposició un cantant virtual per cantar la lletra de les teves partitures, què més es pot demanar?





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada