La capacitat per millorar ve determinada per la capacitat que tingues per canviar hàbits. "Si sempre fas el mateix, sempre obtindràs el mateix resultat".

POR ESCÈNICA: BIBLIOGRAFIA


Tots en major o menor mesura hem patit en algun moment la temuda por escènica. Aquesta és sens dubte a dia de avui una de les grans oblidades als centres educatius musical, els quals estan excessivament centrats en instruir els alumnes en la transmissió del coneixements musicals i deixen de banda la manera d'abordar aquest problema tan comú en els músics. Durant molt de temps l'únic tractament que si li ha donat a la por escènica, és habitual els alumnes al públic ja des dels primers anys, però res es fa per a minimitzar i tractar el problema amb aquells alumnes que en qualsevol moment de la seua dilatada etapa d'aprenent pot patir la por escènica. 

Per això en aquesta entrada vull posar el meu granet d'arena compartint amb vosaltres un recull de llibres per a pal·liar aquestes pors que ens invadeixen quan els músics ens exposem davant del públic. Alguns d'aquest llibres estan dirigits específicament per a un lector que és músic, altres en canvi els he inclòs perquè considere que són de gran utilitat consultar-los i aprendre d'ells.









Agrair la col·laboració de Vicent Pons Montaner, ja que alguns d'ells els conec gràcies a ell.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada